Updates voor de 2024 Ford Mustang Mach-E met meer bereik en sneller laden en nog veel meer

De Ford Mustang Mach-E zoeft zijn nieuwe modeljaar in met een aantal interessante updates. Het belangrijkste nieuws is van toepassing op de meest verkochte uitvoering in de line-up, de Standard Range RWD. Deze krijgt (overigens net als de AWD versie) vanaf het nieuwe modeljaar niet alleen een groter bereik (RWD+30km en AWD+28 km), maar bieden nu net als de Mach-E Extended Range ook een maximale snellaadcapaciteit van maximaal 150 kW. Voorheen was dit 115 kW.

Upgrades 2024 Ford Mustang Mach-E

‘Tot 30 km verder rijden op een volle accu en forse hogere snellaadcapaciteit voor meest verkochte uitvoeringen van elektrische Ford Mustang Mach-E’

Er kan voortaan ook langer met een hoger vermogen worden geladen, waardoor DC-snelladen van 10 – 80 % niet langer 39 minuten, maar 33 minuten duurt. Na 10 minuten snelladen kan met de vernieuwde technologie tot 124 km (RWD) of 113 km (AWD) worden bijgeladen. Voorheen was dit respectievelijk 91 of 85 km.

Upgrades 2024 Ford Mustang Mach-E

Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere efficiency en een effectievere voorverwarming bij snelladen. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn batterij ook bij lagere temperaturen sneller opladen.

Het nieuwste modeljaar brengt nóg meer updates met zich mee. De Mustang Mach-E staat voortaan niet meer standaard op 18-inch, maar 19-inch lichtmetalen velgen. Deze worden standaard voorzien van Aero Covers voor een lagere luchtweerstand. Ook het onderstel van de volledig elektrische Mustang is in detail aangepast om de rijkwaliteit op een nóg hoger niveau te brengen.

Upgrades 2024 Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E rijden bereikbaarder dan ooit

De Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD heeft in het nieuwe modeljaar een scherpe vanafprijs van € 51.2001 Deze vernieuwde uitvoering kan nu tot 470 kilometer3 rijden op een volle accu en is zeer rijk uitgerust.

Opvallende standaard aanwezige features zijn het Active Park Assist waarmee de auto volledig automatisch kan worden ingeparkeerd, Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go, een elektrisch verwarmbaar stuurwiel en SYNC 4 met navigatie. Voor deze Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 281per maand gebaseerd op een fiscale waarde van € 49.7004 exclusief opties.

Upgrades 2024 Ford Mustang Mach-E

Profiteren van een zeer korte levertijd en een nog scherpere prijs? Ford biedt de Mustang Mach-E Standard Range RWD van het huidige modeljaar tijdelijk aan voor een nóg scherpere vanafprijs van € 49.2001. Voor deze uit voorraad leverbare Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 268 per maand2 gebaseerd op een fiscale waarde van € 47.7004 exclusief opties.

Bron | Ford Nederland

Upgrades 2024 Ford Mustang Mach-E

# # #

1De vanaf prijzen zijn consumenten(advies)prijzen inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaande uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, schoonmaken en poetsen, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

2Het netto bijtellingstarief is gebaseerd op de inkomstenbelastingschijf van 37,07%.

3De vermelde elektrische actieradius is gemeten volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. Rijbereik berekend door fabrikant op basis van computersimulaties en volgens inschatting op basis van de WLTP-calculatie methodiek. Het actuele rijbereik is afhankelijk van externe factoren, rijstijl, onderhoud en de leeftijd van de lithium-ion batterij.

4De fiscale waarde betreft de consumenten(advies)prijs inclusief BTW, BPM exclusief de (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto.

Reacties zijn gesloten.