Unieke kans | 2 zeldzame Ford Focus RS50 EVO’s te koop

Je hebt nog een paar dagen om je te registreren om kans te maken een ultieme 2017 Ford Focus RS50 EVO te kunnen kopen. Verderop lees je hoe je eventueel deel kunt nemen.


Performance-fans krijgen een unieke kans om een Ford Focus RS50 EVO te kopen. ’s Werelds grootste en toegewijde Ford-dealergroep Trustford UK, heeft exclusieve Ford-verkooprechten gekregen van Ford voor twee witte RS50 EVO’s.

2017 Ford Focus RS50 EVO’s for sale

Ford RS speciale edities hebben consequent hun aantrekkingskracht bewezen bij fans en verzamelaars. Het Evocation-gamma (EVO) werd door Ford gecreëerd om 50 jaar RS-reeks te vieren en is de ultieme evolutie van de Focus RS-edities van 2017.

Ford gaf tuner Mountune de opdracht om slechts drie ultieme voorbeelden van de Mk3 Ford Focus RS te bouwen met extra chassisfuncties zoals verlaagde sportophanging en lichtgewicht remmen.

2017 Ford Focus RS50 EVO’s for sale

De twee voertuigen die worden verkocht door TrustFord zijn de enige die publiekelijk beschikbaar zullen worden.

De dealergroep is vastbesloten om deze aan echte fans te verkopen, dus zal een aanvraagprocedure voor potentiële kopers voorafgaand aan de veiling worden uitgevoerd.

De uiteindelijke kopers zullen ook worden gevraagd zich in te zetten om de auto minimaal twee jaar te houden.

2017 Ford Focus RS50 EVO’s for sale

Aanvragen voor het biedproces is nog maar een paar dagen open en sluit op 31 januari 2019.

De aanvragers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een exclusieve online veiling die plaatsvindt op donderdag 7 februari om 15.30 uur, die wordt beheerd door BCA.

De minimumverkoopprijs is £85.000 en jawel, per stuk! Omgerekend (dagkoers 27-01-2019) €98.379

Reacties zijn gesloten.