Toch een Nederlandse Red & Black Edition Ford Focus

7 maart 2015 maakte Ford UK bekend dat er voor Engeland een Red & Black Edition Ford Focus op de markt kwam, in ons land bleef het tot nu toe stil wat deze Editie betreft. Volgens Autoweek.nl komt er na het succes van de Red & Black Edition Ford Fiesta ook een Red & Black Edition Ford Focus voor de Nederlandse markt. En geven daarbij de volgende specificaties van de Red & Black Edition Ford Focus.

Ford Focus 2015 Black & Red Edition

Ford Focus 2015 Black & Red Edition

De Red en Black Editions van de Fiesta smaken bij Ford Nederland blijkbaar naar meer: de importeur introduceert deze speciale edities nu namelijk ook bij de Focus.

Klik hier voor het artikel van 7 maart 2015

De Focus Red en Black Editions hebben in tegenstelling tot de Fiesta’s met dezelfde naam geen driecilinder onder de kap, maar de nieuwe 1,5-liter Ecoboost met 150 pk.

De uitrusting van de speciale edities omvat onder meer vijfspaaks 18-inchwielen, een navigatiesysteem met 8-inch touchscreen, Active Park Assist, dak en buitenspiegels in een contrasterende kleur, een Ford Individual-bodykit, koplampen met zwarte behuizing, privacy glass, mistlampen vóór, sportstoelen en SYNC 2.0-connectiviteit.

Ford Focus 2015 Black & Red Edition

Ford Focus 2015 Black & Red Edition

De Focus Red Edition en Black Edition kosten als hatchback €25.495,00. De Wagon mag voor €26.495,00 mee.

Ander nieuws voor de Focus is dat de 1,0-liter Ecoboost 125 pk en 2,0-liter TDCi 150 pk nu ook met automatische transmissie beschikbaar zijn.

Bron | Autoweek.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.