The Grand Tour met Hammond, Clark en May ook in NL te zien?

Volgens de Telegraaf wordt het waarschijnlijk toch mogelijk de nieuwe serie van de heren Hammond, Clark & May oftewel ‘The Grand Tour’, in ons land te kunnen volgen. De krant baseert dit op een uitzending van ‘NPO’s College Tour’ waarin RTL directeur Bert Habets dit onthulde.

Amazone Prime, de videodienst die de exclusieve rechten heeft van het nieuwe programma ‘The Grand Tour’ zijn volgens Habets al bezig Nederlandse rechten in te kopen. En zou hiermee de concurrentie aangaan met videodiensten zoals Netflix en Videoland.

Hammond Clark May | The-Grand-Tour

Hammond Clark May | The-Grand-Tour

Goed nieuws voor fans van dit geweldige trio, want eerder zag het er naar uit, dat je alleen via illegale bronnen of via een omslachtige route met een Brits Creditcard hun nieuwe avonturen kon bekijken.

Het lijkt er dus op dat we misschien de première op 18 november a.s. mee kunnen maken en dat is fantastisch nieuws voor ons autoliefhebbers.

Hammond, Clarkson & May found a new Racing Driver’

The Grand Tour trio gaf eerder deze week aan een nieuwe ‘Racing Driver’ hebben gevonden en stellen hem graag in onderstaande video aan ons voor. Hint….een oud bekende!

De smaak inmiddels weer te pakken?’

Presentator James Corden, bekend van de ‘The Late Late Show’ – ‘Carpool Karaoke’ nodigde ze uit voor een Hot Lap en terwijl de heren hun rondetijd moesten verwerkelijken vuurde James Corden vragen op ze af, welke op hun beurt bij een fout antwoord een straftijd opleverde, je ziet het hieronder:

Uiteraard komen de 2016 Ford Focus RS en de Ford Mustang ook aan bod in dit nieuwe programma, eerder dit jaar werden de opnames hiervan gemaakt. Titel van de foto van een zeer ernstig versleten band van de Focus RS laat zien dat Jeremy serieus aan het werk is geweest.

So, I've been using the 'Drift' feature on the Focus RS

So, I’ve been using the ‘Drift’ feature on the Focus RS

Reacties zijn gesloten.