Stay at Home | PickUp & Clean gratis haal- en brengservice van je auto naar de garage

Ford introduceert PickUp & Clean en spoort klanten aan om thuis te blijven.

  • PickUp&Clean biedt klanten een veilige afspraak met dealer
  • Auto wordt opgehaald en teruggebracht en sleuteloverdracht op locatie mogelijk
  • Ford Video Check maakt onderhoudsbeurt persoonlijk

Het COVID-19 (Corona) virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Niet alleen de manier van werken is veranderd, thuissituaties zijn ook veranderd.

Ford’s ‘No Touch’ Servicing And Sanitation Helps Essential Drivers To Stay On The Road

Bij Ford staat de gezondheid van medewerkers, dealerorganisatie en klanten voorop en om het risico op verspreiding van COVID-19 zo veel mogelijk te vermijden, spoort Ford mensen aan om thuis te blijven.

Dankzij PickUp & Clean kan de klant echter alsnog met zijn auto bij de Ford-dealer terecht voor service of onderhoud.

Ford’s ‘No Touch’ Servicing And Sanitation Helps Essential Drivers To Stay On The Road

Met PickUp&Clean biedt Ford een oplossing om op een verantwoorde manier onderhoud en service mogelijk te maken. Dankzij dit relevante aanbod wordt direct contact vermeden, maar kan de klant toch de auto laten onderhouden of repareren bij de lokale Ford dealer.

Hiermee biedt Ford zijn klanten de professionele aanpak die ze gewend zijn, maar dan op een verantwoorde manier zonder direct contact.

Ford’s ‘No Touch’ Servicing And Sanitation Helps Essential Drivers To Stay On The Road

De PickUp & Clean bestaat uit een gratis haal- en brengservice van de auto, sleuteloverdracht op locatie en Ford Video Check. Zo kunnen Ford rijders goed voor zichzelf én hun auto blijven zorgen.

Klanten hoeven niet onnodig de deur uit, omdat de auto wordt opgehaald. De sleuteloverdracht kan op iedere locatie, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Voor mensen met vitale beroepen een ideale uitkomst; de auto kan worden opgehaald op het werk en na de service beurt, ook weer worden afgeleverd.

Of juist tijdens de schaarse momenten van rust, kan de auto thuis worden opgehaald en afgeleverd en hoeft de klant geen tijd te besteden aan een rit naar de dealer.

Ford’s ‘No Touch’ Servicing And Sanitation Helps Essential Drivers To Stay On The Road

Dankzij Ford Video Check kan de klant op ieder moment worden ingelicht over de status van de auto.

Zo wordt de klant via een video, gemaakt door de Ford-monteur, op de hoogte gesteld over de status van de auto. Op deze manier blijft het contact met de dealer persoonlijk.

De actie start per direct! Kijk voor meer informatie op Ford.nl

Bron | Ford NL

Hier meer over de Ford Video Check Service

Ford doet veel meer in deze wereldwijde ‘bijzondere’ toestand:

Bill Ford

We’re proud to work with @3M, @GEHealthcare and @UAW to lend our engineering and manufacturing expertise to quickly expand production of urgently needed medical equipment and supplies for healthcare workers, first responders and patients fighting #COVID19

Reacties zijn gesloten.