Samenwerking tussen VW en Ford krijgt ook in de bedrijfswagens een gezicht

2024 Ford Transit Custom bespioneerd, productie klaar?

Ford heeft onlangs aangekondigd dat het tegen 2024 vijf volledig elektrische LCV’s zal aanbieden, en een van hen werd bespioneerd door onze spionagefotografen in zijn ICE-aangedreven vorm. We hebben het over de nieuwe generatie van de Ford Transit Custom bedrijfswagen die ook zal pronken met de Tourneo Custom personenbus en als basis zal dienen voor de volgende VW Transporter.

Klik  HIER  voor het allerlaatste nieuws over de Ford Transit Custom van 12-10-2023

Klik  HIER  naar de onthulling van de E-transit Custom op 9 mei 2022

Klik  HIER  voor alle Ford Pro nieuws

2024 Ford Transit Custom Spied With Production Body

 

Het gecamoufleerde prototype dat in Zuid-Europa is gespot, draagt ​​het productie carroserie en nieuwe verlichtings units. De bestelwagen behoudt de sportieve karakterlijn, de strakke spatborden en de karakteristieke vorm van de ruit op het profiel. Het is echter geen facelift maar een geheel nieuwe generatie waarbij alle carrosseriedelen worden gereviseerd.

Ford Transit-VW Transporter

Dit is duidelijker aan de voorkant, waar we slankere koplampen vinden die aansluiten op de nieuwe grille van Ford en een opnieuw ontworpen bumper met verticaal geplaatste inlaten.

Terwijl we dit item schrijven komt Ford met nieuws over het debuut van ‘Ford’s second electric commercial vehicle will be launched on 9 May 2022′.

En geeft daarbij de volgende afbeelding vrij, zou dit de nieuwe Ford Transit kunnen zijn?

Ga hier naar de onthulling van de E-transit Custom:  Ford Pro onthult de nieuwe, volledig elektrische E-Transit Custom

‘Ford’s second electric commercial vehicle will be launched on 9 May 2022′

De huidige generatie van de Transit/Tourneo Custom debuteerde in 2012 met een nogal slimme facelift in 2017. Qua varianten kon Ford doorgaan met het aanbieden van de meer robuuste Trail / Active-bekledingen die in 2020 verschenen met een Raptor-achtig uiterlijk, plus de Nugget-kampers.

2024 Ford Transit Custom Spied With Production Body

 

Voor degenen die niet bekend zijn met het LCV-assortiment van Ford: de Custom zit qua afmetingen boven de Courier- en Connect-labels en onder het vlaggenschip Transit.

2024 Ford Transit Custom Spied With Production Body

De nieuwe reeks zal naar verwachting benzine, diesel, mild-hybride, plug-in hybride en volledig elektrische aandrijflijnen omvatten, waarbij de laatste wordt bevestigd door Ford. De nieuwe generatie van de 1-tons bestelwagen zal ook dienen als basis voor de nieuwe VW Transporter, als onderdeel van de samenwerking tussen de bedrijfswagenafdelingen van Ford en Volkswagen.

Er is bevestigd dat de Ford Transit/Tourneo Custom in 2023 debuteert. De productie zal in de eerste helft van 2023 beginnen in de Kocaeli-fabriek in Turkije.

Via bron | Carscoops.com

Reacties zijn gesloten.