Publieksdebuut | Nieuwe Ford Explorer debuteert tijdens EV Experience in Zandvoort op 21, 22 en 23 september a.s.

Nieuwe Ford Explorer maakt publieksdebuut tijdens EV Experience in Zandvoort

  • Volledig elektrische Explorer live te ervaren in Zandvoort op 21, 22 en 23 september
  • Ook Mustang Mach-E en E-Transit aanwezig en beschikbaar voor proefritten
  • Interessante korting op entreetickets via Ford

The New All-Electric Ford Explorer 2023

De EV Experience op Circuit Zandvoort belooft ook dit jaar weer een spannend evenement te worden. Op 21, 22 en 23 september kunnen liefhebbers van elektrische auto’s er onder andere kennismaken met de Mustang Mach-E en de baanbrekende E-Transit. Met beide modellen zijn ook proefritten te maken.

De hoofdrol in de line-up van het elektrische modellengamma van Ford is dit jaar echter weggelegd voor de nieuwe Ford Explorer, die zijn Nederlandse publieksprimeur op Circuit Zandvoort beleeft. Bezoekers kunnen de nieuwe volledig elektrische Ford uitgebreid ervaren want er zijn verschillende uitvoeringen van de Explorer aanwezig.

The New All-Electric Ford Explorer 2023

Op avontuur

De nieuwe Ford Explorer onderstreept de ambities van Ford om vanaf 2030 uitsluitend elektrische personenwagens aan te bieden die toonaangevend zijn op gebied van technologie, bouwkwaliteit en rijervaring. De EV Experience is de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met het nieuwste model dat aan die ambitie bijdraagt.

Dat begint al bij het exterieur, dat is vormgegeven volgens de nieuwe designfilosofie van Ford en waarbij dynamische proporties en robuust lijnenspel van de Explorer een avontuurlijke verschijning maken. Bezoekers aan de EV Experience kunnen ook bijzondere ontdekkingen doen in het interieur: het volledig elektrische platform waarop de Explorer is gebaseerd maakt namelijk geavanceerde technologieën en een compleet nieuwe interieurervaring mogelijk.

The New All-Electric Ford Explorer 2023

Tot de opvallende interieurhighlights behoren onder meer het verstelbare 15-inch centrale touchscreen, de unieke, 17-liter grote MegaConsole en de uitstekende ergonomie. De Explorer beschikt ook over de nieuwste rijassistentiesystemen die gericht zijn op het creëren van een ontspannen rijervaring, zowel bij het rijden op hogere snelheden als in de stad.

Het accupakket van de verfijnde elektrische aandrijflijn kan naar verwachting in ongeveer 25 minuten worden geladen van 10 procent naar 80 procent met behulp van DC-snelladen. Het oplaadsysteem wordt ondersteund door een accutemperatuurvoorbereiding voor optimale laadsnelheden.

The New All-Electric Ford Explorer 2023

Natuurlijk is het tijdens de EV Experience op Circuit Zandvoort mogelijk om met een aantal modellen proef te rijden om te ervaren hoe Ford elektrisch rijden iconisch maakt. Met de Explorer kan in Zandvoort niet gereden worden, maar voor de echte avonturier is het wel mogelijk om een virtuele proefrit te maken. De nieuwe Explorer is vanaf het voorjaar van 2024 te bestellen.

The New All-Electric Ford Explorer 2023

Korting op kaartjes

Geïnteresseerden in de nieuwe Explorer of een van de andere modellen uit het elektrische modellengamma van Ford, kunnen profiteren van een speciale kortingsactie. Op de website van de EV Experience is het mogelijk om kaarten voor de EV Experience 2023 tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen met de kortingscode EVEXPFORD!23

Ga naar:  EVexperience.nl

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.