Ook extra exemplaren 2016 Focus RS voor Nederland

In omringende landen was al duidelijk geworden dat de 2016 Focus RS ‘als een speer verkoopt’ en Engeland bovenop de 4000 die ze eerder kregen toegewezen, al een tijdje ‘uitverkocht’ zijn, maar er 1000 bij zullen krijgen.

Navraag bij de Nederlandse importeur, bracht verrassend nieuws! De 60 exemplaren van de 2016 Focus RS die ons land eerder kreeg toegewezen, en inmiddels een nieuwe eigenaar hebben gevonden, komen er nog eens 65 stuks naar Nederland, dus in totaal 125.

Goed nieuws voor de ‘gelukkigen’ onder ons die een flinke dot aan vakantiegeld of belastinggeld hebben terug gehad, doe er iets heel erg leuks mee, want je bent gegarandeerd van een hoop rijplezier!

Focusmania test 2016 Focus RS

Focusmania test 2016 Focus RS

De fabriek in Saarlouis (Duitsland) draait momenteel op volle toeren en lukt het niet opeens meer auto’s te bouwen en worden de extra auto’s voor Nederland weggehaald uit andere landen. Wat ook geldt voor de Engelse markt.

Deze hadden beschikking over 4000 emplaren en komen er nog eens 1000 bij. Kopers lieten Autocar.co.uk weten, dat ze wel te horen hadden gekregen dat het bijna een jaar kan duren voor ze hun Focus RS op kunnen halen bij de dealer.

De grootste markt Amerika, waar de Focus RS voor het eerst beschikbaar is, zijn imiddels al 10.000 orders geplaatst.

Ford is blij met de stijgende vraag naar zijn Performance modellen net zoals als bij de nieuwe Mustang, waarvan de nieuwe eigenaar (in de UK) ook 6 maanden geduld moet hebben.

Focusmania test 2016 Focus RS

Focusmania test 2016 Focus RS

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.