Ooit een auto het zien opnemen tegen de zwaartekracht, DNA en raketwetenschap?

  • Nieuwe videoserie laat zien waartoe elektrische auto’s als de nieuwe Mustang Mach-E in staat zijn
  • Mustang Mach-E neemt het op tegen een vallende kroonluchter en herkent het verschil tussen een identieke tweeling
  • Binnenkort arriveren de eerste Mustang Mach-E’s in Nederland

Heb je ooit een auto gezien die de zwaartekracht verslaat en vanuit stilstand langs een vallende kroonluchter accelereert, die het verschil ziet tussen een identieke tweeling of die een duel aangaat met een raket?

In een nieuwe serie video’s van Ford zie je hoe de elektrische Ford Mustang Mach-E al deze uitdagingen aangaat.

Ford Mustang Mach-E Rocket

Ford Mustang Mach-E Rocket

Spoiler alert: de auto wint.

Het ontwerp van de Mustang Mach-E is volledig nieuw om bestaande ideeën over wat een elektrische auto zou moeten kunnen en zou moeten zijn te veranderen. Dit maakt deze auto de ideale hoofdrolspeler. In elke aflevering wordt één van de belangrijkste mogelijkheden of technologieën van de Mustang Mach-E belicht. Als geheel stelt de serie, net als de auto, ook veelvoorkomende misvattingen aan de kaak over de actieradius en de prestaties van elektrische auto’s.

Ford Mustang Mach-E Rocket

De eerste Mustang Mach-E’s arriveren binnenkort in Nederland en deze video’s zijn het startschot voor dit nieuwe elektrische raspaard, die staat te trappelen om zich te presenteren.

Ford Mustang Mach-E Gravity

Vierdelig Videoserie Mach-E versus Everything:

  • Mustang Mach-E versus Zwaartekracht: De elektrische Mustang Mach-E heeft een indrukwekkend koppel. Maar is dit krachtig genoeg om de wetten van de zwaartekracht op de proef te stellen? Zie hoe de elektrische pony het opneemt tegen een vallende kroonluchter.

 

  • Mustang Mach-E versus Raketwetenschap: De elektrische Mustang Mach E heeft een indrukwekkende actieradius. Maar hoe ziet een indrukwekkende actieradius eruit? Een raket van 3,5 meter helpt bij het visualiseren van de WLTP-actieradius* tot 610 km van de Mustang Mach-E, die het resultaat is van een grotere accu en achterwielaandrijving.

 

  • Mustang Mach-E versus Pit-crew: Dankzij de mogelijkheden voor draadloze updates kan de elektrische Mustang Mach-E op bijna elke locatie worden geüpdatet. Maar hoe gaat dit in een duel met een mobiele pit-crew die vastzit aan de laadbak van een truck? Er is maar één manier om daarachter te komen.

 

  • Mustang Mach-E versus DNA: De volledig elektrische Mustang Mach-E is in staat om te leren van het gedrag van individuele bestuurders en zich aan te passen aan hun voorkeuren. Maar is de auto slim genoeg om onderscheid te maken tussen een identieke tweeling? Zie wat er gebeurt als de gepersonaliseerde technologie in de Mustang Mach-E wordt losgelaten op een tweeling.

 

“De introductie en de komst van de Mustang Mach-E is voor Ford een belangrijk moment; het laat zien hoe Ford de toekomst verwezenlijkt. Met deze videoserie willen we laten zien wat er allemaal mogelijk is met de Mach-E en meteen een aantal vooroordelen over elektrische auto’s uit de wereld helpen,” aldus Peter Zillig, director, Brand & Marketing Communications, Ford Europa.

Ford Mustang Mach-E DNA

Wist je dit?

Zoekopdrachten voor auto’s, in het bijzonder elektrische auto’s, waarin het woord ‘versus’ wordt gebruikt zijn volgens de Google Trends Survey 2020-21 in het afgelopen jaar met 64 procent gestegen. Dit maakte het tot het perfecte moment om de prestaties van Mustang Mach-E in een serie ‘versus’-uitdagingen te meten en tegelijkertijd een aantal mogelijke vooroordelen over elektrische auto’s te ontkrachten.

Ford Mustang Mach-E Pit Crew

De video’s zijn in de Verenigde Staten gemaakt, deels op dezelfde locaties die zijn gebruikt voor de film ‘Ford versus Ferrari’ uit 2019, waarin het verhaal werd verteld van een andere uitdaging waarin Ford GT40’s succesvol waren.

Bron | Ford Nederland

Ford Mustang Mach-E Rocket

Reacties zijn gesloten.