Onthulling: de Ford Focus RS ‘Red Edition’

Aan het einde van de productie van de Focus RS heeft Ford een speciale editie versie op de wereld losgelaten. Het wordt een met LSD uitgeruste, ‘Red Edition’ genoemd en ja, Ford heeft in het persbericht een referentie van de Kerstman laten vallen. We zijn niet eens boos….

Het heeft een mechanisch Quaife sperdifferentieel met beperkte slip voor de vooras, het dak, de spiegels en de achterspoiler afgewerkt in het zwart, heeft deels lederen Recaro-stoelen en een lading carbonvezel in het interieur.

2018 Ford Focus RS Red Edition Revealed

Klinkt het als een bekend recept? Dat zou het moeten doen, omdat een paar maanden geleden de Focus RS Limited Edition (in Nederland Option Pack genoemd) werd onthuld – het enige verschil hier is de Race Red-verf.

Maar goed, het ziet er geweldig uit met de contrasterende zwarte rand en de productierun van 300 (alleen voor het UK, hoewel Noord-Amerika eerder dit jaar Edition-auto’s in blauw en rood ontving), zorgt ervoor dat het toch een exclusieve aangelegenheid is.

2018 Ford Focus RS Red Edition Revealed

Verleid?
Het is van jou voor £ 36.295 en nu beschikbaar om te bestellen. De eerste auto’s zullen in februari 2018 van de productielijn rollen.

Source | Carthrottle.com

Meer over Limited Editon – hier & hier

Limited Edition | Option Pack wallpaper downloaden kan hier.

Reacties zijn gesloten.