Mondeo Vignale Concept

Ford presenteert Mondeo Vignale Concept – voorbode van exclusieve Vignale modellijn met unieke service

  • Ford Europa kondigt plannen aan om begin 2015 Vignale te lanceren – exclusieve modellen in het hogere prijssegment met unieke service
  • Ford onthult nieuwe Ford Mondeo Vignale Concept dat een eerste kijk geeft op de visie voor Vignale, inclusief unieke designelementen voor in- en exterieur, hoogwaardige afwerking, exclusieve specificaties en geavanceerde technologieën
  • De Ford Mondeo Vignale Concept is voorzien van unieke 20” lichtmetalen velgen, chroomaccenten; uniek design van de voorbumper, mistlampen en grille; een met  hoogwaardig leder afgewerkt interieur; en exclusieve Vignale carrosseriekleur genaamd ‘Nocciola’
  • Fords visie voor exclusieve Vignale aankoop- en onderhoudsservice omvat diensten als het ophalen en bezorgen van de auto voor onderhoudsbeurten, gratis schoonmaken, exclusieve conciergediensten en uitnodigingen voor evenementen
  • Mondeo Vignale Concept is eerste van complete modellijn 

Ford Motor Company maakt vandaag bekend om in Europa onder de naam Vignale een lijn van exclusieve modellen in het hogere prijssegment met unieke service te introduceren.

Mondeo-Vignale-12

Ford toont een eerste glimp op de visie voor Vignale (spreek uit: Vin-ja-lee) met de onthulling van de Ford Mondeo Vignale Concept met unieke designelementen, hoogwaardige afwerking, exclusieve specificaties en geavanceerde technologieën.

“Vignale zal qua product én service het beste zijn wat het merk Ford in Europa te bieden heeft,” zei Stephen Odell, president van Ford in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “De Ford Mondeo Vignale Concept beschikt over de kenmerken qua stilering en kwaliteit, geavanceerde technologie en exclusiviteit die klanten in het hogere prijssegment zeer op prijs stellen.”

Ford koos ervoor de nieuwe Ford Mondeo Vignale Concept te presenteren in een exclusieve en verfijnde 4-deurs sedan uitvoering en ook als een wagon; beide met 20” gepolijste Vignale wielen voorzien van unieke details, het ‘Vignale’ embleem, verchroomde deurgrepen en spiegelkappen, een uniek ontworpen voorzijde voorzien van een Vignale voorbumper, grilles en mistlampen. De Mondeo Vignale Concept is gespoten in de exclusieve lakkleur ’Nocciola’.

Het interieur van de Ford Mondeo Vignale Concept is afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals soft-touch leder en chroom en is voorzien van kenmerkende Vignale-details voor een sfeer die traditionele carrosseriebouw verenigt met hedendaagse trends in design en materialen.

Ford SYNC met MyFord Touch en WiFi zorgt voor een moeiteloze integratie tussen de auto en  mobiele apparatuur. De Mondeo Vignale Concept is voorzien van vele geavanceerde tehnologieën zoals Park Assist met achteruitrijcamera en adaptieve LED koplampen.

Ford toont voortdurend zijn eigen visie op moderne luxe en design. Dit jaar was Ford de eerste autofabrikant die meedeed aan de meest vooraanstaande interieurbeurs ter wereld – de Salone Internationale del Mobile in Milaan. Fords designtaal en de invloed van interieur- en modetrends bleek uit de op maat gemaakte Ford Design stoel, Design Lamp en het exclusieve uurwerk die tijdens het event werden getoond.

“Invloeden variërend van architectuur tot mode komen samen in de Mondeo Vignale Concept en geven deze een uitstraling van hoge kwaliteit en een gevoel van tijdloosheid – naast de allernieuwste geavanceerde technologieën”, zei exterior design director van Ford Europa Stefan Lamm.

Geselecteerde Ford dealers zullen een op maat gemaakte Ford Vignale ervaring bieden met een hoog serviceniveau en een stimulerende, rustige omgeving waarin klanten de exclusieve Vignale materialen en kleuren kunnen selecteren en de geavanceerde Ford technologieën kunnen ervaren.

Onderdeel van de Ford Vignale visie is een exclusieve onderhoudsservice die diensten omvat als het ophalen en bezorgen van de auto voor onderhoudsbeurten, kostenloos schoonmaken, exclusieve conciergediensten en uitnodigingen voor evenementen. Vignale-klanten kunnen gebruik maken van de diensten van een vaste en toegewijde contactpersoon.

De Vignale modellijn, die begin 2015 start met de gloednieuwe Mondeo Vignale sedan en wagon, is het antwoord van Ford op een toenemende trend in de richting van tijdbesparende diensten en speelt in op de vraag naar Ford producten in de hogere prijssegmenten. Rijk uitgeruste (Titanium) modellen met hogere specificaties zijn momenteel goed voor meer dan de helft van de door Ford verkochte grote auto’s in Europa en het bedrijf ziet duidelijk potentieel in hogere prijsklassen.   Inspiratiebron voor Vignale zijn onder meer exclusieve diensten buiten de auto-industrie. Hieronder vallen VIP luchtvaartdiensten die een ophaalservice bieden, airportlounges, exclusieve bank- en creditcarddiensten met toegewijde relatiemanagers, conciërgediensten en partnermerken zoals hotelketens en restaurants.

“De hoogwaardige diensten van Ford Vignale komen tegemoet aan de wensen van de klant voor wie tijd de ultieme luxe is – en ze worden zo behandeld dat ze zich speciaal voelen, vanaf het moment dat ze door de voordeur van de Vignale dealer lopen”, aldus vicepresident, Marketing van Ford Europa Gaetano Thorel.

Bron | Ford Nederland

Mondeo-Vignale-01

04-09-2013

Reacties zijn gesloten.