Mk4 generation Ford Focus RS Photoshop Design

Bijna volledige nieuwe lijn van de Mk4 Ford Focus is nagenoeg voltooid, de enige die altijd een paar jaar later dan de Focus ST komt is z’n nog hetere broer de Focus RS en daar zitten bijna alle liefhebbers nu met smart op te wachten.

Waar verrast Ford ons dit keer mee een volledige elektrische Focus RS? Het zou zo maar eens kunnen.

Ford Focus RS Mk4 by Autobild

2020 Ford Focus RS Mk4 by Motor Illustrations

Nu alle autofabrikanten zich toespitsen op volledig elektrische modellen, is het natuurlijk niet echt een verrassing, ze zullen wel moeten.

Zeker wanneer Ford weer mee wil strijden in de WRC e/o WRX gebeuren, daar wordt het zelfs binnenkort verplicht, dus alleen geheel elektrische modellen zullen worden toegelaten.

Render Ford Focus RS Mk4

Render Ford Focus RS Mk4

En waar kun je het best je top model testen, juist in de autosport.

We hebben nog geen ‘spyshots’ van een prototype Focus RS Mk4 kunnen vinden, maar de Photoshoppers hebben het er waarschijnlijk net als Ford al druk mee en worden we verrast met diverse renderings, al dan niet reëel.

Ford Focus RS MK4 Sedan render

Eentje gaat zelfs zover dat hij een ‘hit’ ziet in een Focus RS Mk4 Sedan, het lijkt ons beter, dit vooral niet te willen. En durven haast wel te zeggen dat Ford het hier met ons eens zal zijn.

Of wat dacht je van een Ford Focus RS Wagon Active?

Ford Focus RS Mk4 wagon Active by Autoevolution.com

Wat hebben we tot nu toe:

Behalve wat nieuwe sketches en de verwachting dat het aantal pk’s de 400pk zal overstijgen, de nieuwe Focus ST heeft er tenslotte al 280pk. En dat het nieuwe model geheel elektrisch zal zijn, hoe dan ook de verwachtingen liggen hoog, erg hoog.

2020 Ford Focus RS Mk4 by Evolve Koncept3 Devianart.com

Ford Focus RS Mk4 by Autocar.co.uk

De oudere items over dit onderwerp zijn verwijderd, en zijn samengevoegd met nieuwe beelden op deze pagina, komen er nieuwe Photoshops, dan plaatsen we deze ook hier.

2020 Ford Focus RS Mk4 by Motor Illustrations

Ford Focus RS MK4

To be continued!

Reacties zijn gesloten.