Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

Ford breidt de line-up van de Mondeo Hybrid verder uit.

  • Sportieve en extra luxe uitvoering van geavanceerde en zuinige Mondeo
  • Interessant Business Pack vol luxe en features
  • Nu te bestellen vanaf € 39.890*, bijtellen vanaf € 271** per maand

Naast de luxe Titanium en de gedistingeerde Vignale kan zakelijk rijdend Nederland nu kiezen voor de sportieve ST-Line. De ST-Lines van Ford zijn een groot succes. Veel Nederlanders vallen voor juist deze aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen vanwege de sportieve looks en rijke uitrusting. Ook de Mondeo Hybrid is nu leverbaar in deze gewilde uitvoering.

Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

De Mondeo ST-Line Hybrid onderscheidt zich met zijn Full Body Styling Kit, 18-inch lichtmetalen velgen, unieke ST-Line mistlampen en sportieve wielophanging. De Mondeo Wagon is daarbij voorzien van een grote achterspoiler en zwarte dakrails. Van  binnen wordt de sportieve ambiance versterkt door onder meer de zwarte dakhemel, de ST-Line instaplijsten en de sportpedalen.

Meer Ford Mondeo nieuws

Het met geperforeerd leder afgewerkte stuurwiel, de gedeeltelijk lederen bekleding en de vloermatten zijn voorzien van de kenmerkende, rode ST-Line stiksels.

Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

De sportieve hybride van Ford maakt niet alleen indruk met zijn looks, maar ook met zijn rijke standaarduitrusting. Hij krijgt alle features van de Titanium mee en daarbovenop een 10-weg elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met memory, een ‘dip-on reverse’ functie op de buitenspiegels, een dubbel 4.2-inch LED-display en verwarmbare voorstoelen.

 

X Business Pack

Om de Mondeo ST-Line Hybrid helemaal af te maken, heeft Ford het Business Pack geïntroduceerd. Dit uitgebreide optiepakket bestaat onder meer uit volledig lederen bekleding, adaptieve LED-verlichting, Adaptive Cruise Control, BLIS, Forward Collision Warning, Distance Alert, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Aid en een elektrisch bedienbare achterklep (Wagon).

Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

Ga hier naar Ford.nl om je eigen Mondeo samen te stellen.

Efficiënte hybride-technologie

De Mondeo ST-Line Hybrid combineert zijn sportieve looks en indrukwekkend rijke uitrusting met een zeer efficiënte aandrijflijn die onder meer bestaat uit een door een elektromotor ondersteunde 2.0-liter Atkinson-benzinemotor. Een slimme generator zorgt voor het terugwinnen van remenergie om de batterij van 1,4 kWh bij te laden.

Tot wel 90 procent van de remkracht is zo om te zetten in elektriciteit. De combinatie van benzine- en elektromotor garandeert een riante actieradius. De Mondeo Hybrid kan korte afstanden volledig elektrisch rijden, bijvoorbeeld in de stad en in fileverkeer.

Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

Download hier de Ford Mondeo Folder e/o prijslijst

De hybride-aandrijflijn is goed voor een systeemvermogen van 140 kW/187 pk. De door Ford ontworpen continu variabele automatische transmissie zorgt daarbij voor een zo laag mogelijk verbruik vanaf 4.2 l/100*** km en een CO2-uitstoot vanaf 96*** gr/km.

Andere technologieën die bijdragen aan dit lage verbruik zijn Fords SmartGauge-interface om het brandstof- en stroomverbruik te monitoren, de elektrische stuurbekrachtiging en een elektrisch aangedreven airco, waterpomp en rembekrachtiging om de benzinemotor te ontlasten. Naast het lage verbruik en de lage uitstoot resulteert dit alles in een groen energielabel A.

Introductie | extra Luxe Ford Mondeo ST-Line Hybrid

 

Nu te bestellen, bijtellen vanaf € 271**

De nieuwe Ford Mondeo ST-Line Hybrid is nu bestellen. De 4-deurs sedan is leverbaar vanaf € 39.890* en de Wagon is er vanaf € 41.390*. Het riante X Business Pack kost € 2.950*. De sportieve, luxe en zuinige Mondeo ST-Line Hybrid is zakelijk al te rijden voor een bijtelling vanaf € 271 per maand.
# # #

*Genoemde prijzen zijn consumenten(advies)prijzen in euro’s en inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en onvermijdbare kosten rijklaarmaken (zoals nul-beurt, 2 kentekenplaten, in- en uitwendig poetsen en transportkosten).

** Fiscale bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van € 38.790 en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.

***Het vermelde brandstof- en energieverbruik, de CO2-uitstoot en elektrische actieradius zijn gemeten volgens technische reglementen en specificaties van het Europese reglement (EC 715/2007 en (EC) 692/2008. Het brandstofverbruik en de CO2-emissies zijn voor een specifieke modelvariant bepaald. De betreffende testprocedure vergelijkt verschillende automerken en modellen. Naast het brandstofverbruik spelen ook het rijgedrag en andere non-technische factoren een rol bij het bepalen van de testresultaten. CO2 broeikasgas is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde.

Vanaf 1 september 2017 wordt de uitstoot en het verbruik van nieuwe voertuigen getest volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. De WLTP is een meer realistische testprocedure voor het meten van uitstoot en CO2-emissies. Vanaf 1 september 2018 vervangt de WLTP de New European Drive Cycle (NEDC) volledig. Tijdens de uitfasering van NEDC worden de WLTP meetresultaten gecorreleerd aan de NEDC. Daardoor kan het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot bij de twee testprocedures afwijken. Dezelfde auto kan volgens de twee testmethoden afwijkende resultaten behalen.

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.