In prijs verlaagd | de Ford Mustang Mach-E RWD nu ook als fraaie RWD Premium verkrijgbaar

Ford Mustang Mach-E RWD fors in prijs verlaagd en nu ook als fraaie RWD Premium te bestellen

• Meest gewilde uitvoeringen van elektrische Ford met € 4.000 in prijs verlaagd
• Nieuwe: RWD Premium Extended Range met 610 kilometer1 rijbereik en 1.500 kg trekgewicht
• Beide uitvoeringen vanaf modeljaar 2023 leverbaar

Ford Nederland heeft de prijzen van de meest gewilde RWD uitvoeringen van de Mustang Mach-E verlaagd. Ander goed nieuws is de nieuwe RWD Premium uitvoering met luxueuze uitstraling in combinatie met de grote 98kWh accu en een maximaal trekgewicht van maar liefst 1.500kg.

2022 Ford Mustang Mach-E RWD prijsverlaging

Fiscale waarde nu vanaf € 56.6003

De basisversie van de volledig elektrische Ford met Mustang-genen heeft nu een consumentenprijs van € 58.1002 en voor de leaserijder een fiscale waarde van € 56.6003. Met z’n 75kWh grote accu kan hij tot 440 kilometer1 rijden op een lading. De meest bereikbare Mustang Mach-E is standaard rijk uitgerust. Opvallende features zijn het Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go, een elektrisch verwarmbaar stuurwiel en SYNC4 met onder meer Apple Car Play, Android Auto en navigatie.

2022 Ford Mustang Mach-E RWD prijsverlaging

De Mustang Mach-E 75kWh RWD is te personaliseren met een vast panoramadak (€ 1.100) of het Technology Pack+ dat tegen de meerprijs van € 2.100 een groot aantal extra’s biedt waaronder 8-weg elektrisch bedienbare voorstoelen, een handsfree bedienbare achterklep en een 560 Watt sterk Bang & Olufsen audiosysteem met 10 speakers inclusief soundbar in het dashboard.

Voor deze Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 320 per maand4.

2022 Ford Mustang Mach-E RWD prijsverlaging

Letterlijk en figuurlijk aantrekkelijke Premium

De prijsverlaging geldt ook voor de achterwiel aangedreven Mustang Mach-E Premium. Deze uitvoering maakt niet alleen indruk met zijn extra grote accu (98kWh) voor een bereik tot 610 km**, maar ook met z’n looks en zijn capaciteiten als trekauto. Hij staat op 19 inch lichtmetalen wielen en heeft in hoogglans zwart gespoten carrosseriedelen. Ook standaard zijn de rode remklauwen en buitenspiegels met Mustang Pony trottoirprojectie.

2022 Ford Mustang Mach-E RWD prijsverlaging

De al rijke standaarduitrusting van de basisversie wordt door de Premium verder aangevuld met extra’s als 8-weg elektrisch verstelbare voorstoelen, Adaptive Front Lighting, Multi Color Ambient Lighting en het Bang & Olufsen audiosysteem. De Mustang Mach-E Premium 98 kWh Extended Range RWD is nu leverbaar vanaf € 66.4452 met een fiscale waarde van € 64.9453. De grotere range en de extra looks en luxe zijn voor zakelijke rijders ook nog eens bereikbaar: met een bijtelling vanaf € 377 per maand4 is ligt de bijtelling slechts zo’n 57 euro4 hoger dan die voor de basisuitvoering.

2022 Ford Mustang Mach-E RWD prijsverlaging

  • Meer informatie over de Mustang Mach-E is te vinden op de website van Ford, KLIK
  • De Mach-E is hier te configureren. Ook kan de actuele levertijd per model online worden bekeken, KLIK

Bron | Ford Nederland

1De vermelde elektrische actieradius is gemeten volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. Rijbereik berekend door fabrikant op basis van computersimulaties en volgens inschatting op basis van de WLTP-calculatie methodiek. Het actuele rijbereik is afhankelijk van externe factoren, rijstijl, onderhoud en de leeftijd van de lithium-ion batterij. Genoemde range van 610 kilometer geldt voor de Mustang Mach-E RWD met extra grote accucapaciteit van 98.7 kWh.

2 Vanafprijzen zijn consumenten(advies)prijzen inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare)  kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaande uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, schoonmaken en poetsen, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

3 Fiscale waarde betreft de consumenten(advies)prijs inclusief BTW, BPM exclusief de (onvermijdbare)  kosten voor het rijklaar maken van de auto

 4 *Netto bijtellingstarief is gebaseerd op de inkomstenbelastingschijf van 37,07%. Gemiddeld verbruik en CO2-uitstoot: 16,6-19,5 kWh/100 km; CO2 gr./km: 0

Reacties zijn gesloten.