Het huwelijksbootje in op 4 wielen, met extra power & brute looks

Eén van de meest belangrijkst punten bij het organiseren van een trouwdag is het vervoer, wat wordt het, een stereotype auto of ga je voor een van de grootste iconen zoals de Ford Mustang.

Ford Mustang als trouwauto

De Ford Mustang is niet alleen de meest gebruikte auto & Ford model die een hoofdrol in bekende films en videoclips heeft, maar is minstens net zo populair bij jonge en wat oudere koppels (zie video verderop deze pagina), die trouwen en waarom ook niet?

Ford Mustang als trouwauto

Ford Mustang als trouwauto

Het zijn soms mensen die absoluut niets met auto’s hebben, maar toch de Ford Mustang hebben gekozen als hun vervoermiddel op de belangrijkste dag van hun leven.

Je bent in ieder geval verzekerd van supermooie foto’s voor in het trouwalbum, en leuk voor later…

Ook vrienden van de bruidegom vinden de Ford Mustang stoer

Ford Mustang als trouwauto

Eerder volgde Ford vijf huwelijken in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk waarbij Mustangs uit verschillende tijdperken een belangrijke rol speelden. Bekijk de video hieronder:

OPROEP:

Ben jij of ken je iemand die de Ford Focus heeft gebruikt of gaat gebruiken als trouwauto?

Wij zijn op zoek naar stellen die hun trouwdag in hun eigen of een speciale Ford Focus als trouwauto zijn rondgereden (of wellicht nog komt) die eventueel foto’s beschikbaar willen stellen voor een item op www.focusmania.com

Stuur dan wat afbeeldingen naar: hoe stuur ik foto’s naar jullie? Graag in een minimaal formaat 2400px breed, hoogte maakt niet zoveel uit, maar is het wel fijn als deze foto’s mooi scherp en dus van een goeie kwaliteit zijn.

Er worden geen namen weergegeven tenzij je dit graag wilt, ook kentekens kunnen we op verzoek onzichtbaar maken.

Doe ook mee en stuur ze in!

Ford Mustang als trouwauto

Reacties zijn gesloten.