Gespot | Diverse Ford Focus ST-RS en andere Fords van Lego gemaakt, fake of echt?

UPDATE 10-12-2023

Volgens een tip van Focusclub forum lid zouden het door AI (Artificial Intelligence) gegenereerde beelden zijn, daar gaat je kerstwens. Maar er is een lichtpuntje, er is een site die een Ford Focus RS Mk3 in een ‘soort’ Lego te koop heeft staan.

TheBlockZone.com

Waarvan onduidelijk welk merk dit heeft uitgebracht, maar is zowel als niet- of wel bestuurbaar. Dit laatste verhoogd de prijs uiteraard wel iets. €189,95 voor een Non Remote Controlled, met Remote Controle €214,95

En ziet er zo uit, op bovenstaande site staan meer afbeeldingen.

Ford Focus RS Mk3 – Theblockzone.com

De site is voor ons geen ‘bekende’, dus mocht je er een via hun bestellen dan doe je dit op ‘geheel eigen risico’.


09-12-2023

Dat is nou jammer, krijgen we dit pas na Sinterklaas te zien! Misschien even een appje sturen naar de goedheiligman, dat hij ons vergeten is. En dat hij er best wat op mag sturen, daar gaan we echt niet moeilijk over doen.

Sint mag ook zijn concullega de Kerstman vragen er ons eentje te brengen. 🙂

Diverse Ford Focus ST-RS en andere Fords van Lego gemaakt, fake of echt?

 

Het begon op 6 december j.l. Tuner Mountune postte onderstaande foto van een Ford Focus RS Mk3 van Lego op Facebook met op de achtergrond een doos van Lego met de Ford Focus RS Mk3 erop. Dan heb je meteen onze aandacht en dus snel zoeken en nog eens zoeken.

Diverse Ford Focus ST-RS en andere Fords van Lego gemaakt, fake of echt?

Totdat de Ford XRST Club er nog veel meer plaatste en langzamerhand volgen er steeds meer. Tot nu is niet bekend of dit nu gaat om een smakelijke grap of slechte grap, want er zijn veel mensen die ze maar wat graag in hun bezit zouden willen krijgen.

Diverse Ford Focus ST-RS en andere Fords van Lego gemaakt, fake of echt?

 

We kunnen alleen maar zeggen dat het er gaaf uit ziet en wanneer het nog geen officieel plan is van Lego en er veel mensen naar gaan zoeken, Lego daar kansen ziet en ze als de wiedeweerga in productie brengt.

Diverse Ford Focus ST-RS en andere Fords van Lego gemaakt, fake of echt

 

Zeker nu er van de Ford Focus sinds het model 2020 geen officiële miniaturen op de markt zijn gebracht. Zijn er gezien de reacties op collega sites, genoeg fans die hun verzameling maar wat graag met een Lego Diecast zouden willen uitbreiden.

Tot zover dit ‘slechte nieuws’, haha…

November 2022 de Ford F150 Lighting van Lego (ware grootte), tijdens zijn debuut in Amerika

Reacties zijn gesloten.