Ford van een andere kant gezien, de kant van de Ford Trucks, de F-Max

Veel auto fanaten hebben ook wel iets met dikke vrachtwagens en schuiven wij ons zelf maar wat graag ook in dat hoekje. De bestuurders van deze krachtpatsers moeten toch heel wat mans zijn, zo’n kolossaal apparaat op de juiste manier over de wegen te sturen, wij hebben grote bewondering.

2023 Ford F-Max Truck

Nu vernamen we via TopGear Nederland, dat er binnenkort een nieuw gezicht op de Nederlandse zou verschijnen, dat houdt de concurrentie een beetje spannender tussen de gevestigde orde van het bekende rijtje, namelijk de Ford F-Max

Hier het rijtje gevestigde namen:  Scania, MAN, Mercedes, Volvo, Iveco , Renault en Daf

2023 Ford F-Max Truck

Het is overigens niet voor het eerst dat de Ford Trucks naar ons land ‘zouden’ komen, vroeger zag je ze geregeld, ergens in de oertijd zeg maar. En het is ook nog maar de vraag of hij naar ons land komt, want bij navraag bij Ford Nederland, laat de woordvoerder ons weten dat hij dit NIET kon bevestigen, het zou dan sowieso niet via Ford Nederland gaan. Maar er zijn gelukkig nog andere opties.

Alles weten over de Ford F-Max kan via de Belgische website over de Truck, klik

2023 Ford F-Max Truck

Namelijk via Duitsland of België waar ze al wel verkrijgbaar zijn, dus mocht je er al een zijn tegengekomen weet je hoe het in elkaar zit. Er schijnen hier zelfs al wat rond te rijden en er staan er een aantal te koop hier in dit kleine landje! Zo laat TopGear Nederland weten.

2023 Ford F-Max Truck

Wat wel een beetje jammer is dat bijna alle merken de grille van Scania hebben geleend, met hier en daar een persoonlijk tintje. Toch ziet de Ford F-Max er goed uit, hopelijk rijdt hij ook goed, maar dat zit meestal wel goed bij het merk.

Quote TopGear-nl,

De cabine zal voor Ford-rijders wel vertrouwd aanvoelen. De 12,7-liter zes-in-lijn diesel van Ford produceert 500 pk en 2.500 Nm. Je kunt kiezen uit een versnellingsbak met twaalf of negen versnellingen. Blijkbaar is er een versie met langere wielbasis die door grotere brandstoftanks 5.000 kilometer haalt per tankbeurt.

Via Bron | TopGear Nederland

Reacties zijn gesloten.