Ford onderzoek onthult dat er mythes zijn rond elektrische voertuigen

Gevaarlijk in de sneeuw en geen plezier?

Ford deed wereldwijd onderzoek onder bestuurders, deze verwachten dat elektrische voertuigen in de nabije toekomst auto’s met een benzinemotor zullen vervangen.

A prototype Ford electric vehicle testing in frigid, snowy conditions.

Slechts 19 procent van de Amerikanen zou een volledig elektrisch voertuig bij slecht weer vertrouwen en slechts 28 procent zou er een kiezen boven een auto met benzinemotor als ze in noodgevallen ergens naar toe moesten.

Hier meer over ‘Elektrisch Ford Modellen’

Bovendien denkt slechts 18 procent dat een elektrische auto sneller kan zijn dan een auto op benzine, terwijl slechts 13 procent een elektrisch voertuig verkiest boven een traditioneel voertuig als ze iets moeten slepen.

A prototype Ford electric vehicle testing in frigid, snowy conditions.

Dit waren slechts enkele van de resultaten die Ford onthulde toen het de enquête in gebruik nam om een ​​beter inzicht te krijgen in de verhoudingen en misvattingen rond elektrische voertuigen voorafgaand aan de lancering van zijn eerste volledig elektrische model – een op de Ford Mustang geïnspireerde SUV.

In navolging van de bevindingen van de enquête brengt Ford twee nieuwe mythe-busting-video’s uit in een serie gericht op het informeren van klanten terwijl zij zich voorbereiden op het leven buiten de benzinepomp.

En hoe Ford enkele van deze veel voorkomende misvattingen aan kan pakken. Aldus Ted Cannis Ford’s wereldwijde directeur van elektrificatie.

Ga voor meer informatie over elektrische voertuigen naar de nieuwe Electric Learning Zone van Ford.

De enquête werd in juni 2019 uitgevoerd door PSB, een wereldwijd onderzoeks- en analysebureau, en onder 3000 mensen uit Europa, de VS en China uitgevoerd.

Source | Ford

Reacties zijn gesloten.