Ford Mustang Raptor render

Er zijn een paar dingen in de wereld waar je niet over moet praten op feestjes, tenzij je een gevecht wilt beginnen n.l. religie, politiek. Maar Ford Mustangs dat is iets anders. We denken echter niet dat deze Raptor Mustang een gevecht zal beginnen. Dat wil zeggen, behalve misschien in de harten van volbloed Mustang-enthousiastelingen die dit willen haten, maar uiteindelijk bezwijken voor het feit dat het ontzagwekkend is.

Het ontwerp komt van X-Tomi Design op Facebook en eerlijk gezegd kunnen we niet geloven dat iemand hier niet eerder aan gedacht heeft. We hebben genoeg real-life off-road Mustang-creaties gezien, maar dit?

Ford Mustang Raptor render

Er is iets met deze Raptor-Mustang-fusie die vreemd genoeg goed voelt.

Deze render verbeeldt iets dat veel groter is dan een schetsmatig weekendproject. De Raptor-achtige grille ziet er strak uit op de voorkant van de nieuwe Mustang, en is het heiligschennis om te zeggen dat we die bumper geweldig vinden?

Mensen bleken erg nieuwsgierig toen Ford bekend maakte dat ze met een elektrische cross-over bezig waren. Dus Ford hoe zit het, als jullie de Ford Mustang in een andere gedaante wilt maken, kan deze off-road Raptor pony de weg naar het winstparadijs zijn.

Lees ook het eerdere bericht over Ford’s plannen voor de toekomst van 6 september j.l.:
Eerste schets op een Ford Mustang geïnspireerde EV-cross

Onderstaande renderings van een op een Mustang gebaseerde SUV vindt je hier

Velo Raptor Mustang render

This Is What Ford’s Mustang-Based Electric SUV Might Look Like by Motor1

Reacties zijn gesloten.