Ford Mustang Mach-E omgetoverd tot lijkwagen, in alle stilte naar je laatste rustplaats

Als Ford fanaat, zal het je vast niet verbazen dat je ook ‘je laatste rit ever’ in een Ford vervoert kunt worden, zeker als merktrouwe gek die z’n hele leven alleen maar Ford heeft gereden, dan wil je vast ook je laatste rit in een Ford.

Men kijkt wat dat betreft niet meer raar op, een paar jaar geleden lazen we nog het verhaal van een Amerikaanse man die in zijn Ford begraven wilde worden.

Ford Mustang Mach-E Evite Range by coleman-milne.co.uk

Na heel wat geregel lukte dit ook nog en ligt nu heerlijk in z’n Ford in z’n eigen tuin, wat kun je jezelf nog meer wensen.

Als dat er niet in zit, want ons land heeft nogal wat regeltjes wat dat betreft. En als je dan toch aan je eind moet komen lijkt het ons mooi ook het laatste ritje met een blauw ovaaltje naar je laatste rustplaats te worden gereden.

Maar we dachten niet meteen aan een Mach-E jawel, vanaf nu kan je als in de UK woont ook afgeserveerd worden in een Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E Evite Range by coleman-milne.co.uk

Autoblog ging op onderzoek uit en kwam met de volgende gegevens omtrent de Ford Mustang Mach-E rouwauto:

Range Mustang lijkwagen

De Mustang lijkwagen is een product van Coleman Milne, een Britse carrossier. Zij specialiseren zich al jaren in het maken van conversies voor limousines, lijkwagens en volgwagens. Voor de Mustang Mach-E hebben ze nu dus een lijkwagen (en volgauto). De opbouw en het extra gewicht zorgen er wel voor dat het verbruik wat hoger ligt.

Ford Mustang Mach-E Evite Range by coleman-milne.co.uk

Bezoek hier de website van coleman-milne.co.uk

Normaliter haal je 440 km op de 68 kWh-accu, maar nu is dat slechts 322 kilometer. Is dat erg? Niet echt, eigenlijk. In de meeste gevallen rijdt men korte stukjes met een dergelijke auto en vaak ook vrij rustig.

Ford Mustang Mach-E Evite Range by coleman-milne.co.uk

Zelfs met een Volgwagen

Zoals gezegd, naast de lijkwagen is er ook een volgauto. Dat is eigenlijk best wel een cool apparaat geworden. Natuurlijk, de reden erachter is minder, maar met een lengte van 6,279 meter staat hier een flinke auto. Ook is de volgauto 11,4 centimeter hoger dan een standaard Mustang Mach-E. De volgwagen biedt plaats aan 8 personen, waaronder de chauffeur.

Ford Mustang Mach-E Evite Range by coleman-milne.co.uk

Het verschil tussen een volgwagen en limousine is eigenlijk de indeling. Een volgwagen heeft twee extra banken, een limousine vaak een iets feestelijker interieur met een verticale bank.

Via Bron | Autoblog.nl

Reacties zijn gesloten.