Ford Mustang Mach-E nu al een verkoop hit in Nederland

Nederland loopt warm voor de Mustang Mach-E

  • Reserveringen voor volledig elektrische SUV met Mustang-genen stromen binnen
  • Populaire First Edition uitvoering inmiddels uitverkocht
  • Shadow Black en Carbonized Grey meest gekozen kleuren
  • Hightech volledig elektrische Ford met range tot 600* km te reserveren vanaf € 49.925**

De Mustang Mach-E boekt ruim voor zijn introductie later dit jaar al succes.
Meer dan 1.500 Nederlanders hebben inmiddels een exemplaar van de volledig elektrische SUV gereserveerd.

Ford Mustang Mach-E

Zo’n dertig procent van de vroeg boekers heeft gekozen voor de zeer luxe, vierwielaangedreven First Edition met een range van 540 kilometer*. Inmiddels is deze gelimiteerde uitvoering uitverkocht.

Verreweg de meeste reserveringen zijn geplaatst voor de achterwiel aangedreven versies met het grootste accupakket (98,8 kWh) waarmee de Mustang Mach-E tot wel 600 kilometer* ver komt op één volle accu. De meest gekozen kleuren zijn Shadow Black en Carbonized Grey.

Ford Mustang Mach-E First Edition – Uitverkocht

Ford Mustang Mach-E – Shadow Black

Ford Mustang Mach-E – Carbonized Grey

Nederland valt voor de hightech Ford vanwege zijn unieke DNA dat het beste van de iconische Mustang combineert met de kracht van elektrificatie en de gewilde eigenschappen van een SUV. Met zijn lange en krachtig ogende motorkap is de Mach-E direct herkenbaar als Mustang.

Hier meer Ford Mustang Mach-E 

Ford Mustang Mach-E

Andere typische Mustang-kenmerken zijn de geprononceerde ‘heupen’, de platte koplampen en de iconische ‘tri-bar’ achterlichtunits, hét handelsmerk van de enige echte pony car. Achter het gespierde design gaat een verrassend ruim interieur schuil dat bol staat van de hightech features.

Mooie voorbeelden zijn een 15,5 inch centraal touchscreen en het SYNC communicatie- en infotainment-systeem van de nieuwste generatie, met zelflerende software en cloud-based connectiviteit.

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is tot nader order nog te reserveren voor levering later dit jaar. Geïnteresseerden kunnen hiervoor terecht op de speciale webpagina en in vier eenvoudige stappen, en tegen een aanbetaling van € 1.000, een exemplaar bemachtigen dat in het vierde kwartaal van dit jaar wordt geleverd.

De prijzen beginnen bij € 49.925** voor de zeer luxe basisuitvoering tot € 70.940** voor de inmiddels uitverkochte First Edition.

Bron | Ford Nederland

Ford Mustang Mach-E

# # #

*Het vermelde brandstof- en energieverbruik, de CO2-uitstoot en elektrische actieradius zijn gemeten volgens technische reglementen en specificaties van het Europese reglement (EC 715/2007 en (EC) 692/2008. Het brandstofverbruik en de CO2-emissies zijn voor een specifieke modelvariant bepaald. De betreffende testprocedure vergelijkt verschillende automerken en modellen. Naast het brandstofverbruik spelen ook het rijgedrag en andere non-technische factoren een rol bij het bepalen van de testresultaten. CO2 broeikasgas is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde.

Vanaf 1 september 2017 wordt de uitstoot en het verbruik van nieuwe voertuigen getest volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. De WLTP is een meer realistische testprocedure voor het meten van uitstoot en CO2-emissies. Vanaf 1 september 2018 vervangt de WLTP de New European Drive Cycle (NEDC) volledig. Tijdens de uitfasering van NEDC worden de WLTP-meetresultaten gecorreleerd aan de NEDC. Daardoor kan het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot bij de twee testprocedures afwijken. Dezelfde auto kan volgens de twee testmethoden afwijkende resultaten behalen.

Op basis van berekeningen door de fabrikant met computersimulaties. In de praktijk kunnen de waarden daarvan afwijken.

Rijbereik en laadtijd berekend door fabrikant op basis van computersimulaties en volgens inschatting op basis van de WLTP-calculatie methodiek. De laadsnelheid vermindert naarmate de batterij dichterbij zijn maximale laadcapaciteit komt. De resultaten kunnen verschillen door piek laadtijden en de laadtoestand van de batterij. Het actuele rijbereik is afhankelijk van externe factoren, rijstijl, onderhoud en de leeftijd van de lithium-ion batterij.

**Genoemde prijs is de consumenten(advies)prijs ten tijde van de preproductie en is onder voorbehoud. De definitieve prijzen zijn beschikbaar zodra de auto in de productiefase komt.

Reacties zijn gesloten.