Ford Go Electric, evenement met alles over elektrificatie en Fords geëlektrificeerde aandrijflijnen

Ford Go Electric, zevendaags evenement met alles over elektrificatie en Fords geëlektrificeerde aandrijflijnen

  • Go Electric: van 24 september tot en met 1 oktober naast de Markthal in Rotterdam, op de Grotemarkt
  • Primeur in Europa: onthulling Mustang Mach-E GT met 465pk en 830Nm koppel
  • Ford Go Electric vrij toegankelijk om grote publiek te laten makenkennis met alle vormen van geëlektrificeerd rijden en Fords nieuwe mHEV, HEV, PHEV en EV modellen
  • Na Nederland is Ford Go Electric te zien in Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje

Ford is introducing Cyber Orange Metallic Tri-Coat for Mustang Mach-E GT – a bold, eye-catching premium exterior color designed by the company’s color and materials experts for those who want to turn heads twice.

Ford Europa’s Go Electric evenement strijkt neer in Nederland. Van 24 september tot en met 1 oktober staat de Grotemarkt, naast de Markthal in Rotterdam, volledig in het teken van elektrificatie en Fords geëlektrificeerde modellen.

Voor het eerst kunnen geïnteresseerden een rit meemaken in de volledig elektrische Mustang Mach-E. Een primeur in Europa. En dat is niet de enige primeur in Rotterdam.

Ford is introducing Cyber Orange Metallic Tri-Coat for Mustang Mach-E GT – a bold, eye-catching premium exterior color designed by the company’s color and materials experts for those who want to turn heads twice.

Mustang Mach-E GT

Ook de bijzonder krachtige en snelle Mustang Mach-E GT zal voor het eerst getoond worden in Rotterdam. De GT onderscheidt zich met zijn vermogen van 465pk en een koppel van 830Nm. De exacte prestaties zijn nog niet bekendgemaakt, maar dat de standaardsprint tot 100 km/h minder dan 5 seconden in beslag zal nemen is duidelijk.

2020 Ford Go Electric Mach-E Powertrain

Bovenop de zinderende acceleratiekracht zal de Mustang Mach-E beschikbaar komen met gloednieuwe Flexira aluminium performance remklauwen van Brembo.

De Mustang Mach-E GT is ook voorzien van MagneRide® adaptieve onderstel technologie, wat een innemend rijcomfort biedt. De GT beschikt standaard over AWD en over het grote accupakket van 98.8 kWh. Het WLTP-rijbereik bedraagt naar schatting zo’n 500 km.

2020 Ford Go Electric Mustang Mach-E

Dé kennismaking met elektrificatie

Met Go Electric wil Ford het grote publiek kennis laten maken met de verschillende soorten aandrijflijnen. Van mild hybride, hybride en plug-in hybride tot aan volledig elektrisch. In 20 minuten wordt er verteld over het verschil en wat in bij welk gebruik de meest interessante vorm van geëlektrificeerd rijden is.

Zo krijgt iedere bezoeker aan het eind van de experience te horen welke vorm van elektrificatie het beste past bij zijn of haar persoonlijke situatie.

2020 Ford Go Electric FPP

100% touch free

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen, daarom is Go Electric 100% touch free. Dit betekent dat er onder leiding van een host iedere 20 minuten een kleine groep de stand ingaat. Hierbij zijn mondkapjes verplicht.

2020 Ford Go Electric Plugin Activation

Bezoek Go Electric

Voor een bezoek aan Go Electric kunnen geïnteresseerden langskomen op de Grotemarkt in Rotterdam, naast de bekende Markthal. Om verzekerd te zijn van een plek en wachttijd te voorkomen is er de mogelijkheid om vooraf een tijdslot reserveren. Tijdens Go Electric staan verschillende modellen tentoongesteld.

Zo is de gloednieuwe volledig elektrische Mustang Mach-E aanwezig, maar kan men ook kennismaken met de nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid, de Mondeo Hybrid, de Kuga Plug-In Hybrid of de Puma Mild Hybrid.

2020 Ford Go Electric Plugin

Zelf rijden

Na de experience is het mogelijk om zelf een korte proefrit te maken met een van Fords geëlektrificeerde modellen. Inschrijven voor proefritten kan uitsluitend ter plaatse. Beschikbaarheid is beperkt, dus vol is vol. Met de volgende modellen kan een proefrit worden gemaakt:

Ford Fiesta EcoBoost Hybrid
Ford Puma EcoBoost Hybrid
Ford Focus EcoBoost Hybrid
Ford Mondeo Hybrid
Ford Explorer Plug-In Hybrid

The all-new Mustang Mach-E can add an estimated average of 61 miles of range in approximately 10 minutes at an Electrify America DC fast charging station with the extended-range battery and rear-wheel drive.

Het is ook mogelijk om mee te rijden met de nieuwe Mustang Mach-E, een primeur in Nederland! Tijdens de proefrit in de Mustang Mach-E mogen er maximaal drie personen mee met onze chauffeur. Mondkapje is hierbij uiteraard verplicht.

2020 Ford Go Electric Power Trains

Na Rotterdam zal het Ford Go Electric evenement te zien zijn in Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor een bezoek aan Ford Go Electric. Op 24 september is het evenement geopend voor media.

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.