Ford Focus opnieuw best verkocht model in C-segment

Ford Focus bestverkochte auto in C-segment

  • Ford Focus voor tweede jaar op rij bestverkochte auto in C-segment over eerste kwartaal
  • Populairste model is Focus ST-Line Wagon met 1.0 EcoBoost moto
  • Focus rijders kiezen massaal voor Winterpack

De Ford Focus was in het eerste kwartaal van 2020 de bestverkochte auto in het C-segment.

Ford Focus opnieuw best verkocht model in C-segment

Met 2.770 registraties behaalde de Focus zijn nummer één positie. Hiermee prolongeert hij het succes, want de Ford Focus was over heel 2019 namelijk ook de bestverkochte auto in zijn segment.

Ford Focus Active Wagon Orange Glow

Populaire uitvoeringen

De populairste uitvoering is de Focus ST-Line Wagon met 1.0 EcoBoost benzinemotor met 125pk. Maarliefst twaalf procent werd in deze uitvoering besteld. De populairste kleur was het donkergrijze Magnetic met bijna twintig procent. Daarop volgde het luxe Chrome Blue met zestien procent en Agate Black met vijftien procent.

Ford Focus ST-Line Wagon

Ford Winterpack

Focus rijders kiezen massaal van het Winterpack. Deze optie bestaat voor de Focus uit stoel-, stuur- en voorruitverwarming. Waarvan gezegd kan worden dat deze laatste feature een unieke optie is in het C-segment. Bijna zestig procent geniet van deze luxe feature aankomende winter.

Ford Focus Active Estate & Hatchback

De line-up van de Focus bestaat uit de complete Titanium, boordevol technologie, de ST-Line met zijn sportieve uiterlijk en rijeigenschappen, de Vignale die is voorzien van alle luxe en comfort en tot slot de avontuurlijke Active die net iets hoger staat en een crossover uitstraling heeft. Vier uitvoeringen met een heel eigen karakter.

Zo is er voor iedereen een passende Focus.

Ford Focus Vignale

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.