Ford Family Day 2020 voorlopig uitgesteld

De Ford Family Day, die gepland was op 28 juni 2020, zal dit jaar niet doorgaan. We vinden het enorm jammer, maar aangezien de gezondheid van onze medewerkers en de bezoekers de hoogste prioriteit hebben, willen we geen evenement organiseren waarbij we het risico lopen bij te dragen aan de verspreiding van het Corona virus.

Om de pijn een beetje te verzachten hebben we alle afgelopen FFD edities voor jullie op rij gezet, om de foto’s nog eens te bekijken.

Klik op onderstaande foto om de foto’s van de Ford Fan Day 2016 te bekijken

Ford Fan Day 2016

Tot op heden zijn alle evenementen door de overheid tot 1 september 2020 verboden. En is het niet ondenkbaar dat deze periode nog verlengd wordt aangezien het de verwachting is dat het Corona virus nog wel even aan blijft houden, en er zeker tot na de genoemde periode bepaalde maatregelen van kracht zullen blijven.

Klik op onderstaande foto om de foto’s van de Ford Family Day 2017 te bekijken

Ford Family Day 2017

Door de opzet van het evenement, het parkeren van de auto’s alleen al, is de 1,5 meter afstand regel lastig consequent toe te passen. Los van het feit dat er op de Ford Family Day zo’n 1.000 bezoekers uit het hele land bij elkaar komen.

Klik op onderstaande foto om de foto’s van de Ford Family Day 2018 te bekijken

Ford Family Day 2018

Wij hopen op je begrip voor de situatie en houden je op de hoogte over een mogelijke nieuwe datum voor de Ford Family Day. Of het nu later dit jaar is of volgend jaar, ‘we will meet again’!

Klik op onderstaande foto om de foto’s van de Ford Family Day 2019 te bekijken

Ford Family Day 2019

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.