Ford daagt Forza Motorsport 6-spelers uit

Voor een topprestatie op Gamescom de grootste interactieve gamebeurs van Europa in Keulen, van 22 t/m 26 augustus 2017.

Ford to Present ‘Tame the Track’ Challenge at Gamescom: Fast

Ford geeft unieke Focus RS-ervaring weg tijdens Gamescom en laat snelste Forza gamers rijden op circuit

Ford to Present ‘Tame the Track’ Challenge at Gamescom: Fast

Om de nieuwe ‘Tame the Track’-uitdaging te winnen, moeten gamers de rondetijd evenaren van Ford Chip Ganassi Racing-coureur Harry Tincknell met de Focus RS op het circuit Spa-Francorchamps in België.

Forza Motorsport – Ford Focus RS

De snelste Tame the Track deelnemers worden op 23, 24 en 25 augustus per helikopter naar het circuit gevlogen om de Ford Focus RS in het echt te besturen, waarbij ze coaching krijgen van Ford GT-coureur Tincknell. De winnaars krijgen ook twee Recaro-stoelen en prijzen van B&O PLAY.

Ford to Present ‘Tame the Track’ Challenge at Gamescom: Fast

Gedurende het evenement zijn er meerdere kansen voor aanwezigen om de Focus RS-rijervaring te winnen door selfies te delen met de hashtag #tamethetrack vanuit het GIF-station in de Ford-stand.

Forza 6 Ford GT Cover

In Forza Motorsport 6 voor de Xbox One kan er met de Ford Focus RS worden geracet. Tevens is de zeer geavanceerde Ford GT-supercar – die op de voorkant van de game prijkt – beschikbaar als versie voor op de openbare weg en als raceauto, die door Tincknell werd bestuurd tijdens de 24 uur van Le Mans in het FIA World Endurance Championship.

Forza 6 Ford GT Cover

De Focus RS, de Ford GT-raceauto en de nieuwe Fiesta ST-Line zijn het gehele evenement te zien bij de Gamescom-stand van Ford – Hal 8, Koelnmesse. Meer info op: 2017 Gamescom Keulen Duitsland

Bron | Ford Nederland

Harry Tincknell GT 67

Reacties zijn gesloten.