Focus ST-H Fun Collection

20-08-2013

Spectaculaire Focus ST-H nu in Hertz Fun Collection:

  • Ford en Hertz delen rijke historie in unieke huurauto´s
  • Focus ST-H: spectaculaire looks én prestaties
  • Focus ST-H gespoten in Panther Black metallic, voorzien van gouden Hertz stripings en in goud metallic gespoten 18-inch ST wielen
  • 184kW (250pk) sterke 2.0 EcoBoost motor, ST exterieur en zwart lederen Recaro interieur
  • Was te huur bij Hertz voor €90,-* per dag

Focus-ST-H-04

Ford en Hertz delen samen een rijke traditie met unieke fun cars. Al in 1918, toen Hertz werd opgericht, verhuurde het bedrijf volop T-Fords, in 1966 de exclusieve Mustang GT350H en in 2008 de Shelby Mustang GT-H waarvan er twee in Nederland werden ingezet.

Shelby GT-H celebrates 50th anniversary of Ford ShelbyHertz GT350-H “Rent-A-Racer.”

De speciaal voor Hertz gebouwde zwarte Mustangs, met gouden stripings en persoonlijk door Carol Shelby gesigneerd, waren een groot succes. Ford en Hertz geven in Nederland gevolg aan deze traditie met de spectaculaire Ford Focus ST-H, een pure, zwarte hot hatch met zeer opvallende, goudkleurige stripings én wielen. Deze bolide is al te huur vanaf €90,-* per dag. (*vanafprijs)

De Ford Focus ST-H is voorzien van de 184kW (250pk) sterke 2.0 EcoBoost motor, heeft een topsnelheid van 248 km per uur en accelereert in 6,5 seconden van 0 tot 100 km/u. Deze 5-deurs hatchback heeft een sportief exterieur met ST bumpers, sideskirts en een centraal gepositioneerde ST uitlaat.

Het met zwart leder afgewerkte ST interieur is voorzien van extra meters, 8-weg elektrische verstelbare Recaro voorstoelen én een Recaro achterbank. De Focus ST-H is verder voorzien van vele innovatieve technologieën zoals SYNC, het geavanceerde connectiviteitssysteem van Ford.

Focus-ST-H-09

Gerald Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V. en Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, zijn beiden zeer enthousiast over deze nieuwste aanwinst.

“Het is waanzinnig om deze goud-zwarte beauties aan onze vloot te mogen toevoegen, twee snelle racemonsters, waar we ontzettend trots op zijn. Prachtig, dat we door de jaren heen met Ford telkens weer iets moois kunnen maken! Dit initiatief toont wederom aan dat we ons als Hertz in Nederland blijven onderscheiden“, aldus Henk van Den Helder.

Gerard Bolder: “De indrukwekkende Focus ST biedt een enorme hoeveelheid rijplezier en voelt zich dan ook helemaal thuis in de Fun Collection. Zéker als exclusieve ST-H. Deze nieuwste huurauto van Hertz is een ware aandachtstrekker én pretmachine, een Ford die je gehuurd móét hebben!“

Focus-ST-H-08

21 oktober 2013 voegde men zelfs een 2e exemplaar toe om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen.

Helaas is de Ford Focus ST Hertz een tijdje geleden uit de Fun Collection van Hertz gehaald, de Ford Mustang Shelby GT-H is hiervoor in de plaats gekomen, zie: www.hertz.nl

Bron | Ford Nederland

Ford Mustang Shelby GT-H

Meer over de Ford Mustang Shelby GT-H vindt je hier

Reacties zijn gesloten.