Focus EcoBoost Edition in Deep Impact Blue

De EcoBoost Edition is dé aanbieding aan de onderkant van het C-segment. Geen enkele concurrent biedt voor de prijs van € 19.495 zo´n rijk uitgeruste auto en bovendien beschikt deze Focus standaard over de “Engine of the year 2013”.

Het is voor het 2e jaar op rij dat Ford deze prestigieuze prijs binnenhaalde. En als klap op de vuurpijl kan de consument voor de prijs van € 19.495,= kiezen voor een stijlvolle 4-deurs, een praktische 5-deurs of een uiterst ruime wagon.

Focus-wagon-Deep Impact Blue-02

EcoBoost Edition 1.0 74kW (100pk)

Gebaseerd op de reeds goed uitgeruste Trend versie met daarbovenop de volgende extra´s:

  • 16 inch lichtmetalen velgen met Artic Grey Machined afwerking ( 18 inch ST velgen op afbeelding tegen meerprijs)
  • SYNC: Bluetooth + Voice Control
  • Deep Impact Bleu is leverbaar op de bestaande Focus en Fiesta en vanaf september/oktober 2013 leverbaar. Nieuwe kleuren zoals Deep Impact Blue (zie Focus op de foto’s) en de Glace Blue, tegen een meerprijs is gelijk aan de standaard metallic prijs € 700.00
  • Nieuwe bekleding Ultimate Lux in Charcoal Black
  • Cruise control

De consumentenprijs van de EcoBoost Edition is € 19.495,= waarbij de klant, voor dezelfde prijs, keuze heeft uit een stijlvolle 4-deur, een praktische 5-deur of een uiterst ruime wagon.

Interessante optie is het Technology Pack (5 inch navigatiesysteem en parkeersensoren achter) voor € 995,=

Vermelde prijzen zijn opgegeven door: dekkerautogroep.nl

Focusmania is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de hier genoemde prijzen, informeer bij uw plaatselijke dealer of bij Dekker Autogroep die deze foto’s hebben ingezonden.

Focus-wagon-Deep Impact Blue-01

Reacties zijn gesloten.