Extra boost aan trekgewicht voor de Ford Mustang Mach-E, ook voor huidige eigenaren!

Ford geeft boost aan trekgewicht Mustang Mach-E

• Geremd trekgewicht Mustang Mach-E met Extended Range-batterij verhoogd tot 1.000 kg

• Verbeterd rijgedrag met One Pedal Drive en 37 minuten kortere laadtijd tussen 80 en 90 procent van de laadcapaciteit

• 88 procent van Ford Mustang Mach-E klanten komt van een ander merk

2022 Ford Mach E Towing

Ford heeft het geremd trekgewicht van de Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (98 kWh) verhoogd tot 1.000 kg. Dit geldt zowel voor de versie met achterwielaandrijving als all-wheel drive. Met het verhoogde trekgewicht is de Mustang Mach-E geschikt om bijvoorbeeld een middelgrote polyesterboot op een aanhanger te trekken.

2022 Ford Mach E Towing

De Ford Mustang Mach-E heeft ook diverse andere updates ondergaan. Zo is de laadtijd tussen 80 en 90 procent teruggebracht van 52 naar 15 minuten. Verder is het rijgedrag met gebruikmaking van het One Pedal Drive-systeem nog soepeler bij lagere snelheden, waardoor de bestuurder van de Mustang Mach-E meer comfort ervaart.

Configureer hier je Ford Mustang Mach E

2022 Ford Mach E

“Het hogere trekgewicht van de Ford Mustang Mach-E behoort tot de gratis updates die we blijven uitvoeren om zo eigenaren de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen geven”, zegt This Woelpern, General Manager Imports, Ford Europa. “Dit is een treffend voorbeeld van hoe we tegemoetkomen aan de wensen van klanten. We hebben eerst de haalbaarheid van het hogere trekgewicht gecheckt, waarna we konden leveren waar klanten om vroegen.”

Ontdek hier alles over de Ford Mustang Mach E

2022 Ford Mach E

De Ford Mustang Mach-E is nu ruim een jaar in Europa te koop en blijft nieuwe klanten voor zich winnen. Ongeveer 88 procent van alle kopers is van een ander merk overgestapt vanwege het rijplezier, de gedurfde styling en het rijbereik van Fords eerste volledig elektrische SUV.

2022 Ford Mach E

Ook huidige eigenaren van een Mustang Mach-E profiteren van de recente updates via software- of homologatie-updates. Met toekomstige software over-the-air-programmering wordt de Ford Mustang Mach-E continu verbeterd.

Bron | Ford Nederland

Reacties zijn gesloten.