Dit is hem, de 2019 Ford Focus ST-Line

De volledig nieuwe Ford Focus is al eerder tamelijk duidelijk in beeld geweest, maar deze foto gaat weer een stapje verder. Daar is de mevrouw op de achtergrond kennelijk niet blij mee!

De Focus kwam al als hatchback en als sedan voorbij in een psychedelische kleurenprint, waardoor het lijnenspel in feite geen geheimen meer kent. Die vrolijke opdruk maakt het echter wel moeilijk om de vormen van de auto goed te zien, maar dat is natuurlijk precies de reden voor de bijzondere ‘wrap’.

2019 Ford Focus ST-Line

2019 Ford Focus ST-Line

De blauwe Focus die vandaag dankzij het Hongaarse Vezess.hu online is verschenen, heeft daar geen last van. De hoek is wat ongebruikelijk, maar de auto is wel degelijk volledig ongecamoufleerd. Opnieuw valt op dat de Focus een vrij groot glasoppervlak krijgt. De achterruit lijkt wat rechter op te staan dan we van het model gewend zijn en de achterlichten worden aanzienlijk breder.

2019 Ford Focus ST-Line

De grote wielen, sportieve bumpers en dakspoiler suggereren dat hier een ST-line-versie staat, een uitvoering die tegenwoordig vaste prik is bij Fords.

De vierde generatie van de Ford Focus wordt langer en breder dan het huidige model en belooft daarmee aanzienlijk meer binnenruimte te bieden. De compacte middenklasser wordt naar verluidt niet op de Autosalon van Genève, maar even later in april onthuld.

Bron | Autoweek.nl

Alles over de 2018-2019 Ford Focus vindt je hier

Reacties zijn gesloten.