Eerste 2017 Ford GT straatversie rolt van de band

Er zijn er niet veel die het zich kunnen veroorloven en zal het altijd een droom blijven, als we het hebben over het bezitten van een Ford’s Super Sportscar de 2017 Ford GT. Die het zich wel konden veroorloven en in aanmerking kwamen, hebben nu al een feestmaand die niet meer stuk kan, hier kunnen wij ons alles bij voorstellen.

2017 Ford GT Job 1

2017 Ford GT Job 1

Ford Performance brengt Ultimate Gift en begint deze feestmaand met het leveren van de 2017 Ford GT

De eerste straat-versie van de geheel nieuwe 2017 Ford GT rolde vandaag van de productielijn, het begin van de productie van de langverwachte Ford Performance Supercar de Ford GT.

In deze nieuwe, low-volume assemblage faciliteit in Multimatic in Markham (Ontario Canada), bestuurde Ford executive vice president, global product development, en chief technical officer, Raj Nair vandaag een Ford GT van de lopende band.

2017 Ford GT Job 1

2017 Ford GT Job 1

“Toen we aftrapten voor 2016, hadden we twee hoofddoelen voor onze Ford GT supercar – om uit te blinken in Le Mans, en leveringen voor het jaareinde te starten,” zegt Nair. “We hebben ze allebei bereikt.”

“Voor iedereen die betrokken was bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze auto, met inbegrip van al onze medewerkers en leveranciers, is dit een moment om het te vieren”, voegt hij eraan toe. “De nieuwe Ford GT is een showcase van onze kracht, innovatie en toewijding. Vooral met betrekking tot lichtgewicht materialen, aerodynamica en EcoBoost® motortechnologieën”

2017 Ford GT Job 1

2017 Ford GT Job 1

De Ford GT werd in januari 2015 onthuld op de North American International Auto Show. Minder dan twee jaar later, is Ford Performance nu het leveren van de eerste auto’s aan klanten over de hele wereld gestart.

Source | Media Ford

www.fordgt.com

Reacties zijn gesloten.