Meetings | 2024 Ford Family Day – je kan je v.a. nu aanmelden!

Ook dit jaar kunnen Ford Fans genieten van de 2024 Ford Family Day, welke wederom wordt gehouden in Katwijk waar de meeting vorig jaar voor het eerst werd gehouden, nadat locatie Soesterberg geen optie meer was.
Jammer want het was een prachtige locatie.

Over Katwijk kunnen we persoonlijk niet oordelen omdat we er zelf niet bij konden zijn, wat helaas voor dit jaar ook het geval is. Toch willen we als een soort ‘community’ ook dit jaar voor onze bezoekers het aanmelden voor die dag aanbieden.

Datum: Ford Family Day is op ‘zondag 18 augustus’ te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. Deelname en toegang op het buitenterrein van het Vliegveld Valkenburg zijn gratis.

LET OP! In geval van een zeer grote belangstelling kan het zijn dat we maximum aantallen moeten opleggen!

2024 Ford Family Day – Foto Ford Nederland

Het zal een bijzondere Family Day worden, met o.a. 100 jaar Ford Nederland en uiteraard de nieuwe volledig elektrische Explorer. Daarnaast zal het 60-jarig bestaan van de Mustang één van de thema’s zijn.

Klik hier om het item 100 jaar Ford in Nederland bekijken

Klik hier om het item van het 60 jarig bestaan van het Ford icoon de Mustang eens te bekijken

Het moge inmiddels duidelijk zijn, wat de regels zijn en waarom Ford Nederland graag wat meer wil weten over de bezoekers, namelijk:

 • Naam- achternaam
 • Type Ford die je bezit- liefst ook het kenteken van de Ford
 • En met hoeveel personen je naar de meeting komt, dit laatste vanwege een gratis consumptiebon waarmee je gratis een versnapering kan halen.

Antwoorden op deze 3 vragen kan je kwijt in onderstaand aanmeldformulier, zodra deze bij ons binnen is zetten we je gegevens in een lijst van Ford Nederland die we later naar hun door sturen, zodat ze een beetje in kunnen schatten hoeveel mensen er die dag komen.

Focusmania.com doet niets met je gegevens, behalve ze op de lijst zetten zoals hierboven genoemd. Nadat de Ford Family Day is geweest verwijderen we je gegevens in onze email programma.

Bekijk ook onze Privacy Statement, klik hier!

  Locatie Theater de Hangaar Katwijk

  Adresgegevens de Theater Hangaar:

  Theater in Valkenburg
  Adres: 1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk aan Zee
  Telefoon: 071 401 4511
  Provincie: Zuid-Holland

  Klik HIER om je route te bepalen.

  Reacties zijn gesloten.