Aanmelden Ford Family Day niet meer mogelijk

Belangrijke update Ford Family Day 2018 v.w.b. de Flyer

Een bezoek aan de Ford Family Day is zoals altijd gratis als je bent aangemeld en fungeert de Flyer dit jaar niet als entreebewijs.

Je hoeft hem alleen maar te printen als je een bezoek aan het Nationaal Militair Museum wilt brengen, hiermee krijg je €4 korting op een toegangskaartje, betreffende Flyer is hieronder te downloaden.

Ford Family Day Flyer 2018

Het aanmelden om gratis deel te kunnen nemen aan de 2018 Ford Family Day is helaas niet meer mogelijk.

Volgende week komt Ford NL met meer informatie rondom de Ford Family Day 2018, dus vergeet niet deze pagina te checken, zo blijf je helemaal op de hoogte.

We hebben er zin in, tot dan!

04-06-2018 | Meer informatie van Ford NL:

20 jaar Ford Focus en als primeur is de nieuwste Focus aanwezig op de Ford Family Day.

De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Ford Focus is een primeur voor de bezoekers van de Ford Family Day. Ook kunnen de Ford liefhebbers proefrijden met de Fiesta ST en krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen Ford voor een straaljager te fotograferen.

De Focus staat dit jaar centraal op de Ford Family Day. Natuurlijk vanwege het 20-jarig jubileum, maar meer nog omdat er een geheel nieuwe generatie aankomt. Tijdens de Family Day is de nieuwe Focus voor het eerst in Nederland te zien. De Focus verschijnt pas eind juni in de showrooms van de Nederlandse Ford dealers.

2019 Ford Focus Range

Het tweede Ford-model dat op de Family Day voor het voetlicht gebracht wordt is de Fiesta ST. Ford Europa zorgt dat er vier demo exemplaren gereedstaan. Potentiële klanten hebben de mogelijkheid om tijdens de Ford Family Day direct een proefrit te maken.

2018 Ford Fiesta ST

De Ford-clubs die dit jaar aanwezig zijn, maken het feest nog leuker. Ze verzorgen namelijk een line-up van alle voorgaande Focus-generaties. Zo kun je direct de uiterlijke verschillen zien met de nieuwkomer.

Autojournalist Carlo Brantsen (schrijft o.a. voor Carros Magazine) verzorgt de presentatie en zal een groot aantal liefhebber auto’s op het podium ontvangen.

2017 Ford Family Day

Elke club mag enkele bijzondere auto’s van de clubleden selecteren voor een interview bij Carlo op het podium.

Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te beleven. De Ford Family Day is zondag 1 juli van 11.00 tot 16.00 uur te bezoeken op het terrein van het Nationaal Militair Museum, laatst genoemde is voor de gelegenheid met €4,- korting te bezoeken.

Bron | Ford NL

1 juli 2018 – Ford Family Day van 11:00 tot 16:00 uur

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest

085 003 6000

www.nmm.nl

Bepaal je route via Google Maps

Bekijk hier de foto’s van 2016 | Bekijk hier de foto’s van 2017

Reageren is niet mogelijk