20 jarige Ford Focus krijgt voor het eerst in zijn leven een flinke clean- en poetsbeurt

Als je auto veel voor je betekend, hou je deze netjes en schoon. Sommigen van ons gaan hierin ver en weer anderen nog net iets verder. Laten we zeggen ‘die zijn pas echt gek op hun auto’. Dit gezegd hebbende vallen wij onder de laatste categorie, we geven dit meteen toe.

20 Year Old Ford Focus Deep Clean by Vermijl Cardetail

Het schijnt dat mensen die niks met hun auto hebben en er ook bitter weinig aandacht aan besteden, nogal te steken wanneer ze jou geregeld bezig zien aan je geliefde bolide. Opmerkingen ‘kan ik de mijne er naast zetten’, of  ‘wanneer is die van mij aan de beurt’, doen wij altijd af met: ‘geen probleem als je hem er naast zet en aan de beurt? Dat is de vraag die jij jezelf moet stellen daar gaan wij niet over’. De vraag worden nooit 2x gesteld, maar de gezichten spreken boekdelen, alsof ze jaloers zijn?

Before and After

 

Hiermee geven we aan dat het niet voor iedereen belangrijk is dat de vierwieler in optima forma staat te shinen. Ieder z’n hobby zullen we maar zeggen.

Maar hoe zit het als je een Ford Focus van 20 jaar onder handen krijgt die nog nooit een was-wax beurt heeft gehad. Knapt hij daar nog wel van op of is het onbegonnen werk voor deze 20 jarige Ford Focus?

20 Year Old Ford Focus Deep Clean by Vermijl Cardetail

 

Auto Detalings bedrijf Vermijl uit België laat zien dat het ook na 20 jaar niet te laat is en geeft deze Ford Focus een extra poetsbeurt.

Het resultaat is verbluffend! Zo kan deze ‘klassieker’ en nog altijd even mooi, de weg weer op in de hoop dat z’n nieuwe eigenaar hem een beetje blijft vertroetelen, dat verdiend hij als geen ander. Sorry, we kunnen het echt niet laten.

Resultaat:

20 Year Old Ford Focus Deep Clean by Vermijl Cardetail

 

Onder welke categorie val jij?:

  1. heb niks met poetsen als het maar rijd
  2. het hoeft niet perse in showroom staat te verkeren, af en toe door de wasstraat
  3. het moet echt schoon zijn een tussenweg bestaat niet, dus het komt je glimmend tegemoet, bovendien het rijdt ook nog eens lekkerder.

Welke van de 3 opties past bij jou? Laat je stem achter op onze Facebook of Twitter pagina.

 

Mocht je na dit item te hebben gezien in contact willen komen met Vermijl Cardetail dan kan dit via de volgende link:  Vermeijl Cardetail

Reacties zijn gesloten.