1999 Ford Focus WRC vs Ford Fiesta Rally2 welke is de beste en waarom?

Hollie McRae (dochter van Colin McRae) praat met Rich Millener(M-Sport), over twee sportieve Fords van verschillende generaties.

1999-Ford-Focus-WRC-vs-Ford-Fiesta-Rally2-which-is-the-best?

Het is een keuze die je waarschijnlijk nooit hoeft te maken, maar het is altijd leuk om je voor te stellen wanneer dit wel mogelijk zou zijn. Wanneer je de sleutels van een 22 jaar oude Ford Focus WRC of de allernieuwste Ford Fiesta Rally2 te pakken kunt krijgen en een ritje zou mogen maken, waar zou je dan voor kiezen?

1999 Ford Focus WRC vs Ford Fiesta Rally2 which is the best?

Beiden zijn gebouwd door M-Sport, beide hebben vierwielaandrijving met turbomotoren, en beide zijn bestand tegen alles wat de rallywereld hen te bieden heeft.

1999 Ford Focus WRC vs Ford Fiesta Rally2 which is the best?

De Ford Focus is gebouwd om in de voorhoede van het World Rally Championship te strijden, terwijl de Fiesta zijn beroep uitoefent in de WRC2-klasse. De afgelopen twee decennia is de technologie echter enorm vooruitgegaan, dus wat zou sneller zijn?

 

“Het is een goede vraag”, geeft M-Sport-teambaas Rich Millener toe, voordat hij de verschillen tussen de twee uitlegt in deze exclusieve DirtFish-video.

 

Gepresenteerd door de dochter van wijlen Colin McRae, Hollie, ze vergelijken deze twee prachtige rallyauto’s en de omgevingen waarin ze streden.

Laat ons weten welke jij zou kiezen, als je de keuze had. Dit kan via onze Facebook of Twitter pagina.

Wij zijn er nog steeds niet uit…of toch wel, onze naam zegt het stiekem al een beetje.

Via bron |  Dirthfish Media

Reacties zijn gesloten.